Η Rolex αναβαθμίζει την έκθεση Goldsmiths’ Lakeside

 

Όπως εξηγεί ο Boris Johnson, η Goldsmiths αναβαθμίζει τους εκθεσιακούς της χώρους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, με την τελευταία αναβάθμιση και επέκταση να είναι στο Lakeside στο Essex, όπου ένα νέο τμήμα με το σήμα Rolex δεν αφήνει τους αγοραστές χωρίς αμφιβολία ότι τα πολυτελή ρολόγια αντίγραφο βρίσκονται στο επίκεντρο της προσφοράς.

Η Rolex βρίσκεται δίπλα στους Tudor, Grand Seiko Longines και Hublot, καθώς και με εκλεκτά κοσμήματα και συλλογές των Fope και Kiki McDonough των χρυσοχόων.4e

Το Watch Group διαθέτει επί του παρόντος 192 εκθεσιακούς χώρους στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων 77 μπουτίκ μονού επωνύμων σε συνεργασία με τις Rolex, Omega, TAG Heuer, Breitling, Tudor, Audemars Piguet, Grand Seiko, Bulgari και Fopp, και επτά e- εμπορικοί ιστότοποι για Swiss Watch, Goldsmiths, Mappin & Webb και Mayors.

Η εταιρεία λέει ότι είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής Rolex, Omega, Cartier, TAG Heuer και Breitling στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τώρα που η φιλοξενία και η εμπειρία βρίσκονται στο επίκεντρο του λιανικού εμπορίου, η Goldsmiths παρουσίασε μια μπάρα ρολογιών στην περιοχή Rolex replicawatchgr.com, όπου οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στις τελευταίες συλλογές με τη βοήθεια ειδικών.

«Ο εκθεσιακός χώρος έχει αυξηθεί σημαντικά σε μέγεθος με έναν χώρο υποδοχής Goldsmiths και την εισαγωγή ενός νέου επώνυμου χώρου ρολογιών και κοσμημάτων, παρέχοντας το καλύτερο περιβάλλον στους πελάτες για να χαλαρώσουν και να εξερευνήσουν τις συλλογές. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα στον εκθεσιακό χώρο που είναι ενημερωμένοι και ικανοί να καθοδηγούν τους πελάτες τους στο ταξίδι ρολογιών και κοσμημάτων, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία», δήλωσε ο Craig Bolton, Πρόεδρος του Watch Group UK and Europe.